Bezoek showroom

Winkelwagen
De toekomst van vlammen: De holografische haardenserie van DRU
Vrijdag 25 Juli 2023

De toekomst van vlammen: De holografische haardenserie van DRU

Als er één technologie is die de afgelopen jaren een aanzienlijke sprong voorwaarts heeft gemaakt, dan is het wel de technologie van haardvuren. Langzaam maar zeker hebben we de overgang gezien van traditioneel hout en gas naar elektrische alternatieven. Maar de echte game-changer ligt in de kracht van holografie.

Holografische vlammen: De nieuwe revolutie

Holografische vlammen brengen de ervaring van een gezellig vuur naar een geheel nieuw niveau, waarbij de vlammen die we kennen en liefhebben worden gecombineerd met de wonderen van moderne technologie. Dit vlammenspel van de toekomst was lang het unieke verkoopargument van Kalfire, maar nu komt er een nieuwe speler op het veld.

De nieuwe serie van DRU verwarming

DRU verwarming, bekend om zijn innovatieve verwarmingsoplossingen, heeft nu een nieuwe haardenserie gelanceerd die het holografische vlammenspel in huis brengt. De 1 meter versie wordt gelanceerd in september, gevolgd door de 1.30 meter in oktober en de indrukwekkende 1.80 meter vanaf deze maand.

De kenmerken van de holografische serie van DRU

De nieuwe haarden van DRU Verwarming zijn ontworpen met een RIB cast aan de achterkant voor een luxe uitstraling. De LED bodem is een zorgvuldig samengestelde combinatie van oranje kooltjes, keramische houtsnippers, asdelen en grijs/antraciete chips om zo echt het houtvuur na te bootsen. De 1 meter en 1.30 meter versies zijn gebaseerd op een kampvuur, terwijl de 1.80 meter versie is ontworpen om een lijnvuur na te bootsen.

Besturing en instellingen

Met de nieuwe DRU Verwarming haardenserie kan je de controle nemen over jouw vuurbeleving. Via de bluetooth afstandsbediening of een app op bluetooth en wifi kunnen gebruikers de nieuwste vlambeelden downloaden. De bodemverlichting, interieurverlichting en de snelheid van de vlammen kunnen naar wens worden aangepast. Er zijn twee verwarmingsstanden beschikbaar, van 1 tot 2 kW.

De verschillende modellen in de Evolve serie

De nieuwe Evolve serie van DRU Verwarming omvat verschillende modellen die elk unieke kenmerken bieden. Voor meer informatie en aankoopopties kan je nu een kijkje nemen op de productpagina's van de DRU Virtuo Evolve 100, DRU Virtuo Evolve 100-3, DRU Virtuo Evolve 180, DRU Virtuo Evolve 180-3, DRU Virtuo Evolve 130 en DRU Virtuo Evolve 130-3. Veder kan je natuurlijk ook altijd langs komen in onze showroom!

Ontdek deze serie in onze showroom!

De nieuwe haardenserie van DRU Verwarming markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van haardvuren. Met de kracht van holografie brengen ze de ervaring van een knapperend vuur naar de 21e eeuw. We nodigen je uit om de technologie zelf te ervaren en de toekomst van vlammen te omarmen. Vertel ons wat je denkt en bekijk de verschillende modellen van de Evolve serie.

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies