Bezoek showroom

Winkelwagen

TV meubel met sfeerhaard

menu
 • Merken

 • Soort

 • er zijn alumium doeken die in de achterkant van de haard zitten verwerkt. onder het vuurbed zitten ventilators die draaien en de aluminium doeken laten wapperen. in combinatie met het doek krijg je een vlammenspel.

 • door middel van een verdamper wordt water in koud water nevel omgezet.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Wat is de prijs?

6 artikelen
Filter
Filter

TV meubel met sfeerhaard voor je woning?

Ben je op zoek naar een mooi tvmeubel met sfeerhaard? Je vindt het bij Cozyance! Wij hebben een ruim assortimet elektrische sfeerhaarden van topmerken zoals Kal-Fire en Dimplex.

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van elektrische sfeerhaarden. Zo kun je vaak de kleuren aanpassen, de grootte van de vlammen en op sommige haarden zelfs het geluid! Zo kun je genieten van een knisperend haardvuur zonder je druk te maken om rook, luchtafvoer of een sterke geur. Dat is genieten van een knusse sfeer, zonder in te hoeven leveren op het gemak!

 

Wat is een tv meubel met sfeerhaard?

Een tv meubel met sfeerhaard is een tv meubel waar een sfeerhaard is ingebouwd. Zo hoef je maar één meubel te plaatsen in je woonkamer, maar kan je wel genieten van zowel entertainment als een warme sfeer.

Zeker wanneer je niet zo veel ruimte hebt, of graag de aandacht op één punt in de kamer wilt vestigen, biedt een tv wandmeubel met haard uitkomst. Bij Cozyance bieden we meerdere tv kasten met haard aan, zodat er voor verschillende interieurstijlen een geschikte haard is!

 

Voordelen van een tv meubel met sfeerhaard!

Elektrische haarden worden steeds populairder. Dat is niet gek, gezien de vele voordelen die ze met zich meebrengen! Zo zijn elektrische haarden net zo sfeervol als de traditionele variant, maar zorgen ze voor een stuk minder luchtvervuiling. Door de realistische vlammen, geluidseffecten en aanpassingsmogelijkheden zijn ze bijna niet meer van echt te onderscheiden. Door een sfeerhaard te combineren met een tv kast kun je de haard perfect inpassen in je interieur!

 

Online tv meubel met sfeerhaard bestellen

Wil je meer weten over onze tv meubels met sfeerhaard, of wil je advies over één van onze andere haarden? Bij Cozyance staan we je graag te woord. Wij streven er namelijk naar om jou te helpen jouw droomhaard te vinden! Voor persoonlijk advies kun je daarom gemakkelijk contact met ons opnemen. Tot gauw bij Cozyance!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies