Bezoek showroom

Winkelwagen

Over ons

Het verhaal achter Cozyance

In de naam Cozyance zitten onze diepste drijfveren verweven. 'Cozy' staat voor knus en 'Ance' is een afgeleide van ambiance, wat staat voor sfeer. Sfeer, gezelligheid en warmte zijn factoren die kunnen zorgen voor een geluksmomentje bij iemand thuis, op het werk of waar dan ook. 

Onze drijfveren

Een bijdrage leveren aan geluksmomenten: dat is waar wij voor gaan. Wij genieten ervan als we een mooie haard -of haard met een meubel- kunnen realiseren bij jou. Daarvoor willen wij in het hele proces graag een stapje extra zetten.

Wij helpen jou ook graag in je zoektocht naar je droomhaard. Een geluksmoment gaat namelijk niet alleen over het eindresultaat -als alles klaar is en je aan het genieten bent van de haard-, maar ook over de zoektocht naar die haard (met eventueel een meubel). Ons streven is om je zeker een geluksmoment te bezorgen tijdens het hele proces, waarin wij samen oplopen om je droomhaard/meubel te realiseren! Net dat stapje extra, zodat jij een goede keuze kunt maken. 

Vier generaties

Wij als Cozyance zijn geïnspireerd door het bedrijf waaruit wij zijn ontstaan: Kachelspecialist van Walsem. Een bedrijf dat exclusieve projecten realiseert op het gebied van hout-, gas- en pellet haarden. Kachelspecialist van Walsem heeft ruim 90 jaar ervaring in de kachel-en haardenbranche. Als vierde generatie van dit bedrijf, stappen wij in een nieuw haardenavontuur (voor meer info hierover: op onze website vind je ook een kopje 'geschiedenis'). 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies