Bezoek showroom

Winkelwagen

Wandmeubel met haard

menu
 • Merken

 • Soort

 • door middel van een verdamper wordt water in koud water nevel omgezet.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Wat is de prijs?

3 artikelen
Filter
Filter

Showroom

Keuze van de specialist

Vakkenkast met elektrische haard

Wandmeubel met haard

Wil je een wandmeubel met haard aanschaffen? Bekijk dan eens het assortiment van Cozyance! Wij bieden verschillende sfeerhaarden aan, ook verkrijgbaar in combinatie met een tv meubel, wandkast of wandmeubel. Zo kun je jouw sfeerhaard mooi opnemen in je interieur.

Wij hebben vele jaren aan ervaring in de kachel en haardenbranche, waardoor we goed weten wat onze klanten zoeken. De juiste haard kan een inrichting net naar een hoger niveau tillen!

 

De mooiste wandmeubels met haard

Hoewel het natuurlijk mogelijk is om een haard los te plaatsen, is het misschien nog wel mooier om de haard te combineren met een meubel. Zeker wanneer je in een huis woont waar geen traditionele haard of rookkanaal in zit, heb je veel meer vrijheid in waar je de haard kunt plaatsen. Je hoeft immers nergens rekening mee te houden wanneer je een elektrische haard gebruikt!

Door de haard te combineren met een wandmeubel creëer je één focuspunt in je kamer, en is de haard ook wanneer deze uitstaat mooi om naar te kijken.

 

Een wandmeubel met elektrische haard, voordelen voor de toekomst

Elektrische haarden brengen meerdere voordelen met zich mee. Zo zijn ze een stuk veiliger, omdat er bijna geen brandgevaar meer bij komt kijken. Ook zorgen sfeerhaarden voor minder overlast, omdat er geen rook of afval vrij komt. Daarnaast hebben elektrische haarden bijna geen uitstoot, waardoor ze ook nog eens beter zijn voor het milieu! Een wandmeubel met haard, past daardoor echt in het huis van de toekomst.

 

Wandmeubel met haard online bestellen

Wil je een wandmeubel met haard bestellen, of bewonder je deze toch liever nog even in het echt? Bij Cozyance is alles mogelijk! Zo hebben wij een eigen showroom waar je onze haarden kunt uittesten, maar kunnen wij je ook telefonisch persoonlijk advies geven. Klanttevredenheid en een knusse sfeer voor iedereen zijn factoren waar wij voor staan. Neem daarom gauw contact met ons op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies