Bezoek showroom

Winkelwagen

Wandkast met open haard

2 artikelen
Filter
Filter

Showroom

Keuze van de specialist

Vakkenkast met elektrische haard

Wandkast met open haard

Voor een mooiewandkast met openhaard ga je natuurlijk naar Cozyance! Wij hebben een passie voor haarden en al vele jaren ervaring in de kachelbranche. Daardoor weten we goed wat onze klanten zoeken.

Een sfeerhaard die werkt op elektriciteit is net zo warm en gezellig als een traditionele haard! Door enkel haarden aan te bieden van kwaliteitsmerken, zoals Dimplex en Kal-Fire, ben je bij ons altijd verzekerd van een haard die écht wat toevoegt aan je woning. Door de haard te combineren met een kastenwand kun je deze perfect integreren in je interieur.

 

Kastenwand met haard

Een wandkast met open haard is een echte eyecatcher! Door de haard niet los te plaatsen maar op te nemen in een kastenwand, wordt deze mooi opgenomen in de kamer. Ook creeër je een focuspunt in de kamer, wat de ruimte mooi kan samenbrengen! Zeker wanneer je niet zo groot woont maar toch graag een haard wil, is een kastenwand met haard een uitkomst.

 

Een wandkast met een elektrische openhaard, net echt!

Sfeerhaarden zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Door ultrarealistische vlammenbeelden, geluidseffecten van knisperend hout en prachtige kleuren heeft een elektrische haard net zo een warme uitstraling als een traditionele haard.

Een voordeel is natuurlijk dat een elektrische haard geen rook of geur afgeeft! De haard vergt bijna geen onderhoud, is een stuk veiliger en veroorzaakt geen overlast. Een perfecte oplossing dus voor nieuwere huizen waar geen rookkanaal in is gebouwd.

 

Bestel nu jouw wandkast met open haard!

Wil je meteen een wandkast met open haard bestellen, of liever eerst persoonlijk advies inwinnen over welke haard bij jou past? Bij Cozyance helpen we je graag. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken, mocht je de haarden toch eerst even in het echt willen bekijken. Wat je ook kiest, bij Cozyance ben je verzekerd van een persoonlijke service en haarden van topkwaliteit!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies