Bezoek showroom

Winkelwagen
Nieuwe update Kal-Fire E-one 100F en nieuwe maat 130cm
Nielco van Walsem - Donderdag 22 April 2022

Nieuwe update Kal-Fire E-one 100F en nieuwe maat 130cm

Update 10-10-2023 - Inmiddels hebben wij al bij verschillende klanten deze haard haard geplaatst en ook in onze showroom kan je de Kalfire E-one 100F en Kalfire E-one 130C bekijken. 

 

Ontwikkelingen rondom Kal-Fire elektrische haard 

 

Kalfire is uniek met zijn hologram elektrische haard. Niemand weet op dit moment deze vlamtechniek toe te passen binnen een realistische prijsklasse. Dat is al fijn, maar met de huidige vernieuwingen op komst, wordt het alleen nog maar beter.

 

Update Kal-Fire E-one 100F

Er komt 2021 Q4 / 2023 Q1 of Q2 een nieuwe versie van de huidige Kal-Fire E-one. Wat houdt deze nieuwe versie in?

  1. De haard kan als een eenzijdige, tweezijdige of driezijdige haard geleverd worden.
  2. De nieuwe versie is uitgevoerd met een getint frontglas (minder spiegeling en minder blauw licht) en een nieuw vlammenspel.

Je kunt ook de huidige versie aanschaffen en later de onderdelen vervangen. Houd dan rekening met ongeveer €500 tot €1500 incl. BTW om de onderdelen te vervangen (materiaal + montage). Het is een vrij ruime inschatting, omdat nog onbekend is wat er precies gedaan moet worden en wat de materialen gaan kosten.

 

Nieuw model: Kal-Fire E-one 130F

De huidige Kal-Fire E-one is nu alleen verkrijgbaar in 100 cm breed. Vanaf oktober 2022 kunnen wij ook de Kalfire E-one 130 bij jouw thuis plaatsen of afleveren. Het is een nieuwe maat, die veel mogelijkheden biedt. Je kunt de haard kiezen in een eenzijdige, tweezijdige of driezijdige variant. 

Ook hier zijn de nieuwe updates (getint glas en nieuw vlammenbeeld) doorgevoerd.

Wil je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom deze haard? App of mail ons via de chatbutton (rechtsonder).

Uiteraard kun je de de verschillende uitvoeringen van de Kal-Fire E-one 130 ook direct in onze webshop  bekijken. Ontdek hier meer over de Kal-Fire | E-one 130C, de Kal-Fire | E-one 130S of de Kal-Fire | E-one 130F.

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies