Bezoek showroom

Winkelwagen
Element4

Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e

Element4

Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e

Keuze van de specialist

Element4

Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e

Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e
Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e
Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e
Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e
Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e
Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e

Altijd 2 jaar garantie op je openhaard

Eigen montage team

Al meer dan 80 jaar ervaring

100% kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wij denken graag met je mee

Je wilt uiteindelijk jouw droomhaard (en meubel) realiseren. Daar willen we je graag bij helpen! We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee over wat het beste bij jou en bij je woonsituatie past.

Maak een afspraak

Wij denken graag met je mee

Je wilt uiteindelijk jouw droomhaard (en meubel) realiseren. Daar willen we je graag bij helpen! We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee over wat het beste bij jou en bij je woonsituatie past.

Maak een afspraak

Plus- en minpunten Volgens onze haardexpert

One Box systeem - Je kunt bij deze haard tijdens installatie nog bepalen of het eenzijdig, tweezijdig en driezijdig moet worden. Dit komt omdat er zijpanelen bij geleverd worden waarmee de zijkanten gesloten kunnen worden.

Onderhoudsvrij - er zijn geen onderdelen in de haard die periodiek onderhoud vereisen

Deze haard is in 1 kleur beschikbaar. Deze kan wel gedimd worden. Wil je meerdere kleuren kunnen opstellen. Kijk dan naar zijn opvolger: de club serie.

Omschrijving

De Element4 Modore, Bidore en Trisore 100E zijn prachtige elektrische inbouwhaarden die een levensecht vuurbeeld creëren. Met behulp van geavanceerde LED-verlichting en een realistisch gloeieffect zorgt deze haard voor een sfeervolle ambiance. Het LED-licht is volledig regelbaar, waardoor je de intensiteit en kleur van het vuur kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Bovendien wordt de haard standaard geleverd met anti-reflectie (AR) glas, waardoor je een ongehinderd zicht hebt op de vlammen en het vuurbeeld optimaal tot zijn recht komt.

 

Om het comfort compleet te maken, is de haard uitgerust met een verwarmingselement. Hierdoor kun je niet alleen genieten van het visuele aspect, maar ook van de aangename warmte die de haard afgeeft. De bediening van de haard is eenvoudig en kan worden geregeld via een speciale app op je smartphone of tablet. Voor wie liever een traditionele afstandsbediening gebruikt, is deze ook beschikbaar als optie.

 

De Element4 Modore, Bidore en Trisore serie elektrische inbouwhaarden bieden een veelzijdige oplossing voor verschillende situaties. Met een breed scala aan beschikbare afmetingen, bestaande uit maar liefst 6 verschillende maten, en de mogelijkheid om te kiezen uit 3 varianten (front, hoek en 3-zijdig), is er altijd een haard die perfect aansluit bij jouw wensen en ruimte.

 

Opties

Decoratie houtset

Standaard wordt de haard geleverd met een keramische houtset, wat een zeer realistisch effect geeft. Element4 begrijpt dat iedereen zijn eigen stijl en voorkeuren heeft, daarom bieden ze ook de mogelijkheid om de haard te voorzien van een echt houtset in plaats van het keramische houtset. Zo kun je de haard volledig naar jouw wensen en smaak inrichten.

 

Ontspiegeld glas

De haard is standaard uitgerust met ontspiegeld glas. Dit speciale glas vermindert reflecties, waardoor je ongestoord kunt genieten van de prachtige vlammen. Het ontspiegelde glas zorgt voor een helder en duidelijk zicht op het vuurbeeld, waardoor je de vlammen nog beter kunt waarnemen en de sfeer in de ruimte wordt versterkt.

 

One-box-systeem

Dankzij het efficiënte one-box-systeem is de haard eenvoudig te installeren in verschillende opstellingen: front, hoek of 3-zijdig. Dit systeem zorgt ervoor dat Element4 de levertijden goed kan beheren en je snel kunt genieten van jouw haard. Of je nu kiest voor een frontale opstelling, een hoekplaatsing of een haard die vanuit meerdere zijden zichtbaar is, het one-box-systeem maakt het mogelijk om de haard moeiteloos in elke gewenste configuratie te plaatsen.

 

Installatie

Zelf aan de slag met opbouwen en installeren

Je kunt zelf eenvoudig aan de slag met het opbouwen en installeren van deze haard dankzij het plug-and-play ontwerp. De haard wordt bijna volledig geleverd, zodat je direct kunt beginnen met de installatie. Indien gewenst, staan we klaar om je te helpen en adviseren we je graag over de beste manier om de haard op te bouwen en te installeren. Als je liever niet zelf klust en verzekerd wilt zijn van een uitstekend resultaat, kunnen onze monteurs bij je langskomen om de haard op te bouwen en direct te testen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de haard zelf in je meubel te installeren of in te laten bouwen.

 

Haard + meubel samen geregeld

Droom je van een compleet plaatje? We nodigen je uit om samen met ons uitgebreid te brainstormen over de ideale oplossing voor jouw situatie. We schetsen een meubel en visualiseren het in een 3D-tekening. Daarnaast bespreken we de details met behulp van stalen en voorbeelden in onze showroom. Zodra we gezamenlijk tot een besluit komen, meten we de situatie op en maken we jouw droommeubel met haard werkelijkheid. We nemen het volledige proces uit handen, van ontwerp tot installatie, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw perfecte combinatie.

 

Interieurbouwer

Laat je een meubel maken door een interieurbouwer? Dat horen we graag! We zorgen ervoor dat je zo min mogelijk werk hebt en dat alles goed geregeld wordt. Onze expertise en ervaring delen we graag met jouw interieurbouwer, zodat jouw droommeubel met haard tot leven komt. We werken nauw samen met de interieurbouwer om ervoor te zorgen dat de haard naadloos geïntegreerd wordt in het ontwerp en voldoet aan jouw verwachtingen.

 

Service

Bij eventuele storingen of defecten hoef je je geen zorgen te maken. Onze eigen servicemonteur komt snel bij je langs. We nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om je snel en efficiënt te helpen bij eventuele problemen.

 

Specificaties & eigenschappen

 • Merk: Element4
 • Model: Modore, Bidore, Trisore 100E
 • Serie: Club
 • Brandstof: Elektrisch
 • Vuurzicht: front/tweezijdig/driezijdig
 • Instelbare vlam: ja
 • Type kachel: inbouw
 • Afvoer: geen
 • Materiaal: plaatstaal
 • Kleur: zwart
 • verwarmingsfunctie: ja
 • Maximaal vermogen: 2 kW
 • Afmeting breedte: 100,4 cm 
 • Afmeting diepte: 31,6 cm
 • Afmeting hoogte: 35,7 cm
 • Bediening: afstandsbediening en app
 • Thermostaat: ja
 • Branderdecoratie: houtstammen

 

Kenmerken van Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e

Voordelen

 • Gunstige inbouwdiepte: De haard heeft een compact ontwerp waardoor het gemakkelijk in diverse ruimtes kan worden ingebouwd.

 • Regelbare vlameffecten: Je hebt volledige controle over de felheid en snelheid van de vlammen, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen.

 • Golvend vlammeneffect: De haard creëert prachtige golvende vlammen, wat zorgt voor een realistisch en levendig vuureffect.

 • Keuze uit verschillende decoratiesets: Element4 biedt verschillende decoratiesets aan, zodat je de haard kunt personaliseren en aanpassen aan jouw stijl en voorkeuren.

 • Ontspiegeld glas: Het ontspiegelde glas zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de vlammen zonder hinderlijke reflecties.

 

Nadelen

 • Soms lijkt het alsof er kleine gaatjes in de vlammen zichtbaar zijn: Dit kan als een minpunt worden ervaren, maar het heeft geen invloed op de prestaties van de haard.

 • Vlammen zitten vlak tegen de achterwand waardoor het 3D-effect minder lijkt: Het ontwerp van de haard kan het gevoel van diepte verminderen, maar het vlammenbeeld blijft desalniettemin realistisch.

 • Spiegeling achterin de haard om de vlammen te creëren: Hoewel dit essentieel is voor het creëren van de vlammen, kan het voor sommige mensen als storend worden ervaren. Het is echter een onderdeel van de techniek die wordt gebruikt om het vuureffect te genereren.

 

 

Afmetingen andere modellen

De Element4 Club serie is in verschillende varianten leverbaar. Dat zijn:

 • Element4 Modore, Bidore, Trisore 50E
 • Element4 Modore, Bidore, Trisore 80HE
 • Element4 Modore, Bidore, Trisore 100E
 • Element4 Modore, Bidore, Trisore 150E
 • Element4 Modore, Bidore, Trisore 180E
 • Element4 Modore, Bidore, Trisore 240E

 

 

Specificaties

VlamtechniekVlamdoeken

Inbouwbreedte103,5 cm

Inbouwhoogte55,5 cm

Inbouwdiepte31,6 cm

Kleureffecten in stelbaarNee

Met ruitJa

Verwarmingsfunctie0,75 - 1,5 kW

KnispermoduleNee

AfstandsbedieningNee

AppJa

Veelgestelde vragen over dit product

Heb ik een extra groep nodig vanwege het verbruik van de haard?  

Een groep kan maximaal 3,5 kW aan stroom verwerken. Een elektrische haard gebruikt (als de verwarmingsfunctie aan staat) maximaal 1,5 of 2 kW aan stroom. Zonder verwarmingsfunctie gebruikt een elektrische haard vaak maar 0,05 kW. Het aanleggen van een extra groep is alleen nodig als andere apparaten die veel stroom gebruiken op dezelfde groep zitten.

Is de verwarming genoeg om mijn kamer te verwarmen? 

Een elektrische haard is niet bedoeld als hoofd- of bijverwarming van de ruimte waarin hij staat. Het zwaarste warmtevermogen onder de elektrische haarden is 2 kW. Een gas- of houthaard begint meestal bij de 2 kW en gaat tot 8 á 9 kW. We krijgen soms van klanten te horen dat ze hun ruimte wel kunnen verwarmen, maar dan gaat het vaak om kleinere ruimtes die goed geïsoleerd zijn

Element4 Element 4 Modore/Bidore/Trisore 100e

Bezoek onze showroom in Rhenen (NL)

Persoonlijk advies van een expert

Inspirerende interieurmeubels met een haard

Uw huidige woonsituatie met nieuwe haard laten visualiseren in 3D

Overzicht van alle soorten vlambeelden die er zijn

Bezoek de showroom

Tevreden klanten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies