Bezoek showroom

Winkelwagen

Charlton & Jenrick

menu
 • Merken

 • Soort

 • er zijn alumium doeken die in de achterkant van de haard zitten verwerkt. onder het vuurbed zitten ventilators die draaien en de aluminium doeken laten wapperen. in combinatie met het doek krijg je een vlammenspel.

 • door middel van een diaprojector worden vlammen rondom de blokken geprojecteerd.

 • er zit een stang met weerspiegelende elementen onder in de bodem en deze draait rond. in combinatie met verlichting worden de vlammen zichtbaar op de achterwand.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

16 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1250e Deep
2250,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick i-750e Deep
1995,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1500e Deep
2650,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1500e Slim
2095,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1000e Deep
1995,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1800e Deep
3025,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-2200e Deep
4950,00

Showroom

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick Fireline FX
1485,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick Fireline FP
1485,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1100e slim
1975,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-560e
Charlton & JenrickCharlton & Jenrick I-560e
1375,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-790e
Charlton & JenrickCharlton & Jenrick I-790e
1595,00

Ontdek het aanbod Charlton & Jenrick haarden bij Cozyance

Charlton & Jenrick haarden kopen? Bekijk op deze pagina het uitgebreide aanbod van Cozyance. Bij ons kun je terecht voor elektrische haarden van topmerken als Charlton & Jenrick. Dit Engelse merk levert tijdloze elektrische haarden uitgevoerd met de nieuwste technieken. Welk model voldoet aan jouw wensen? Ontdek de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, selecteer de gewenste haard en bestel eenvoudig en snel online. Voor meer informatie over het merk kun je ook verder lezen.

 

Maak kennis met Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick is een Engels merk dat in 1986 is opgericht. De kachels die zij ontwikkelden en produceerden kwamen uit de stad Telford. Ze staan bekend om hun efficiënte, innovatieve, aantrekkelijke en milieuvriendelijk haarden. De haarden zijn uitgevoerd met het gepatenteerde 3D ECOflame, Polaris en Infinity 4D Ecoflame. Dit zorgt voor een vlammenspel dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast heeft iedere haard in hun collectie de mogelijkheid om naar eigen smaak en stemming te personaliseren.

 

 

Diverse modellen in ons aanbod

Charlton & Jenrick heeft verschillende series op de markt gebracht, die allen bestaan uit prachtige elektrische haarden van hoogwaardige kwaliteit. Polaris is een van deze series en staat bekend om zijn ‘linteffect’. Dit zorgt voor realistische vlammen waarbij je zelf de vlamkleuren en vlamsnelheden kunt regelen. Ook het actief gloeiende vuurbed is te personaliseren. Bekijk bij Cozyance bijvoorbeeld de Polaris 840e, 1000e en 1600e. Modellen uit andere series die wij onder andere aanbieden zijn de Fireline FP en de I-780e

 

Bestel direct online

Met welke Charlton & Jenrick wil jij je woning compleet maken? Ga je voor de prachtige Polaris of kies je toch voor een ander model? Maak een keuze en bestel gemakkelijk online. Cozyance biedt 2 jaar garantie op alle modellen. Behoefte aan persoonlijk advies van een van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317-745 444 of kom langs in ons grote Experience Center in Rhenen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies