Bezoek showroom

Winkelwagen

Elektrisch haarden met projectie vlamdoeken

menu
 • Merken

 • Soort

 • door middel van een diaprojector worden vlammen rondom de blokken geprojecteerd.

 • er zit een stang met weerspiegelende elementen onder in de bodem en deze draait rond. in combinatie met verlichting worden de vlammen zichtbaar op de achterwand.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

12 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick i-750e Deep
1995,00

Keuze van de specialist

Dru Virtuo Evolve 180/3

Keuze van de specialist

British Fires New Forest 650 Insert

Keuze van de specialist

Dru Virtuo Evolve 100/3

Keuze van de specialist

DRU Virtuo 80
5110,00

Keuze van de specialist

Dru Virtuo Evolve 100

Keuze van de specialist

Element 4 Ambiance 125 E

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1100e slim
1975,00

Keuze van de specialist

Dru Virtuo Evolve 180

Keuze van de specialist

Dru Virtuo Evolve 130/3

Keuze van de specialist

DRU Virtuo 75
5110,00

Keuze van de specialist

Dru Virtuo Evolve 130

Elektrische haard met vlamtechniek projectie kopen?

 

Elektrische haarden combineren het beste van twee werelden: de gezelligheid van een traditioneel haardvuur en de moderne technologie van nu. Maar wat houdt vlamtechniek projectie nu eigenlijk in, en wat maakt het tot een goede keuze? Het is een innovatieve benadering waarbij levensechte vlammen worden geprojecteerd op een scherm of oppervlak, wat resulteert in een verbluffend realistisch vuureffect. We vertellen je er graag meer over!

 

 

Hoe werkt een elektrische haard met projectie?

Elektrische haarden met vlamtechniek projectie maken gebruik van geavanceerde projectietechnologie om levensechte vlammen op een scherm of achter een glasplaat te projecteren. De combinatie van speciaal ontworpen lichtbronnen en slimme software creëert een 3D-illusie van een echt haardvuur. Sommige modellen gaan zelfs nog een stapje verder en voegen daar geluidseffecten aan toe, zoals het knisperen van brandend hout. Het mooiste? Je kunt het 'vuur' vaak bedienen met een simpele afstandsbediening. Zo kun je de vlammen hoger of lager zetten, of zelfs de kleur aanpassen om de perfecte sfeer te creëren. Echt genieten, zonder gedoe!

 

 

Hoeveel verwarmt een elektrische kachel met projectie?

Een elektrische kachel met vlamtechniek projectie is niet alleen een feestje voor het oog, maar kan ook echt warmte afgeven. Nu denk je wellicht: "Maar hoe warm wordt het dan precies?" De hoeveelheid warmte die zo'n kachel produceert, varieert afhankelijk van het model en het vermogen. Veel elektrische haarden hebben een vermogen tussen de 1.000 en 2.000 watt. Dit betekent dat ze in staat zijn een middelgrote kamer aangenaam op te warmen, ideaal voor die knusse avonden op de bank.

 

 

Ons aanbod aan elektrische haarden met projectie

Bij Cozyance staat de perfecte elektrische haard symbool voor meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het gaat bij ons ook om kwaliteit. Daarom hebben we een exclusief assortiment samengesteld van topmerken in de vlamtechniek projectie. Deze merken staan stuk voor stuk garant voor innovatie, kwaliteit en vakmanschap:

 

 

 

 • DRU: De ideale keuze voor wie houdt van een tijdloos design en betrouwbare prestaties.

 

 • Element4: Zelfs wanneer de haard niet brandt, zijn de keramische houtblokken van deze haarden een lust voor het oog met hun levensechte uitstraling en mooie gloeieffect. Een goed voorbeeld is de Element 4 Ambiance 125 E.

 

 

Elektrische haarden in het echt bekijken?

Heb je een model gezien in ons assortiment dat perfect aansluit bij jouw wensen? En ben je benieuwd hoe deze haard er in het echt uitziet? Dan nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze prachtige showroom in Rhenen. Hier kun je onze collectie elektrische haarden met vlamtechniek projectie van dichtbij bekijken en je laten adviseren door onze experts. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw huis.

 

 

Elektrische haarden met projectie kopen?

Elektrische haarden met vlamtechniek projectie bieden de perfecte combinatie van sfeer en warmte zonder de nadelen van traditionele haarden. Bekijk ons assortiment online of ervaar de magie van vlamtechniek projectie in onze showroom, en vind dé haard die jouw interieur compleet maakt. Laat je woning schitteren met een elektrische kachel van Cozyance!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies