Bezoek showroom

Winkelwagen

Elektrische haarden met spitvuur

menu
 • Merken

 • Soort

 • door middel van een diaprojector worden vlammen rondom de blokken geprojecteerd.

 • er zit een stang met weerspiegelende elementen onder in de bodem en deze draait rond. in combinatie met verlichting worden de vlammen zichtbaar op de achterwand.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

51 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

British Fires Winchester 870
3945,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1250e Deep
2250,00

Keuze van de specialist

British Fires Holbury 1200
4950,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1500e Deep
2650,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick i-750e Deep
1995,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1800e Deep
3025,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1000e Deep
1995,00

Showroom

Keuze van de specialist

British Fires New Forest 870
2850,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-2200e Deep
4950,00

Keuze van de specialist

British Fires Holbury 870
3935,00

Showroom

Keuze van de specialist

British Fires New Forest 1200
3300,00

Keuze van de specialist

British Fires New Forest 650 Insert

Elektrische haard met spitvuur kopen?

 

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag, en in een handomdraai tover je de warmte en gezelligheid van een haard tevoorschijn. Elektrische haarden met spitvuur brengen deze droom binnen handbereik, zonder de rompslomp van hout, rook of gas. Ontdek de voordelen, de verschillende stijlen en opties, en waarom een elektrische haard met spitvuur de perfecte aanvulling kan zijn voor jouw huis!

 

 

Wat is de vlamtechniek spitvuur voor elektrische kachels?

De vlamtechniek spitvuur is een innovatieve benadering van het creëren van realistische vlammen in elektrische kachels. In plaats van de statische vlammen die je misschien gewend bent van oudere modellen, maakt spitvuurtechnologie gebruik van geavanceerde LED-lichttechniek en reflecterende oppervlakken om een dynamisch en levensecht vuureffect te produceren. Dit betekent dat de vlammen niet alleen flikkeren, maar ook dansen en bewegen, vergelijkbaar met echt vuur. Het resultaat is een betoverende en visueel indrukwekkende haardsfeer die de warmte en gezelligheid van een traditionele open haard nabootst, zonder de rompslomp van hout of gas!

 

 

Wat zijn de voordelen van een LED elektrische kachel?

Elektrische haarden met LED-technologie bieden vele voordelen die ze tot een aantrekkelijke keuze maken, voor zowel uitstraling als praktische doeleinden.

 

 • Energie-efficiëntie: Spitvuur-technologie maakt gebruik van LED-verlichting om de vlammen te produceren. Hierdoor zijn de vlammen energiezuinig en hebben ze een lange levensduur.

 

 • Aanpasbaarheid: Door het gebruik van LED kun je eenvoudig de kleur en helderheid van de vlammen aanpassen aan je voorkeur. Hierdoor kun je de sfeer in je ruimte volledig transformeren en aanpassen aan verschillende gelegenheden en stemmingen!

 

 • Eenvoudige installatie en onderhoud: LED-elektrische haarden kunnen eenvoudig worden aangesloten op een standaard stopcontact. Bovendien vereisen ze minimaal onderhoud. Er is geen brandstof om te kopen, op te slaan of bij te vullen.

 

 • Designvariatie: LED-elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, maten en stijlen. Dit betekent dat je er een kunt kiezen die perfect past bij je interieur en persoonlijke smaak.

 

 • Geluidseffecten: Sommige elektrische kachels met spitvuur-technologie worden geleverd met optionele geluidseffecten, zoals het knisperen van brandend hout. Dit voegt een extra laag van realisme toe aan de haardervaring.

 

 

Welke stijlen en opties zijn er?

Bij het overwegen van een elektrische kachel wil je natuurlijk niet alleen dat deze functioneel is, maar ook dat deze naadloos in je interieur past. Gelukkig bieden elektrische haarden met spitvuur een veel stijlen en opties om aan verschillende smaken en ruimtebehoeften te voldoen. Ga je bijvoorbeeld voor een elektrische inbouwhaard zoals de Charlton & Jenrick I-1250e Deep of juist voor een vrijstaande elektrische kachel zoals de Element4 Elite Junior E?

 

Je kunt kiezen uit diverse vuurzichtopties, zoals frontaal vuurzicht voor een klassieke uitstraling en hoekvuurzicht of driezijdig vuurzicht om de haard vanuit verschillende hoeken te bewonderen, afhankelijk van waar je de haard wilt plaatsen en je voorkeur voor de vlambeleving. Daarnaast kun je de vlamconfiguraties aanpassen om de gewenste sfeer te creëren, inclusief helderheid, snelheid en kleur van de vlammen. Bovendien bieden sommige LED-elektrische haarden ook warmte, waarbij je kunt kiezen uit verschillende warmte-afgifteopties om aan je behoeften te voldoen.

 

Bezoek onze showroom

Door de vele stijlen en opties kan het kiezen van een elektrische haard een uitdaging zijn. Wil je meer inspiratie opdoen en onze elektrische haarden met spitvuurtechnologie van dichtbij ervaren? We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken. Hier vind je ook elektrische haarden met andere vlamtechnieken, zoals vlamdoeken, holografisch of waterdamp. Ons deskundige team staat klaar om je te verwelkomen, al je vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven!

 

 

Koop je spitvuurhaard bij Cozyance

Kortom, elektrische haarden met spitvuur brengen de magie van een echt haardvuur naar jouw huis, zonder gedoe of compromissen. We hopen dat deze informatie je heeft geholpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van spitvuurtechnologie en hoe het de sfeer en warmte in jouw huis kan transformeren. Bekijk ons assortiment en kies voor de haard die perfect bij jouw wensen en stijl past!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies