Bezoek showroom

Winkelwagen

Elektrische haard met vlamdoeken

menu
 • Merken

 • Soort

 • er zijn alumium doeken die in de achterkant van de haard zitten verwerkt. onder het vuurbed zitten ventilators die draaien en de aluminium doeken laten wapperen. in combinatie met het doek krijg je een vlammenspel.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

16 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Element 4 Club 150e
4405,00

Keuze van de specialist

Element 4 Club 240e
6610,00

Keuze van de specialist

Element 4 Club 100e
3859,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick Polaris 1600
3926,00

Showroom

Keuze van de specialist

Element 4 Club 180e
5513,00

Keuze van de specialist

Element 4 Club Kudos E
3008,00

Keuze van de specialist

Element 4 Modore/Bidore/Trisore 150e

Keuze van de specialist

Element 4 Modore/Bidore/Trisore 80He

Showroom

Keuze van de specialist

Element 4 Club 80H e
3859,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick Polaris 1000
3252,00

Keuze van de specialist

Element4 Club 125e
3995,00

Elektrische haard met vlamdoeken kopen?

 

De charme en gezelligheid van een knisperend haardvuur, zonder de rompslomp van hout, rookkanalen of gasaansluitingen: dat is precies wat elektrische haarden met vlamdoeken te bieden hebben. Deze moderne elektrische haarden maken gebruik van vlamdoeken in combinatie met geavanceerde technologie om de illusie van echt vuur tot leven te brengen. Maar hoe werkt dit nu precies en waarom kiezen steeds meer mensen voor deze innovatieve verwarmingsoplossing? Lees snel verder om alle ins en outs te ontdekken!

 

 

Elektrische haard met vlamdoeken: hoe werkt het?

Dit soort elektrische haarden maakt gebruik van vlamdoeken en geavanceerde technologie om de illusie van echt vuur te creëren. De vlamdoeken zelf zijn speciaal ontworpen stoffen met gedetailleerde, natuurgetrouwe vlammotieven. Achter de vlamdoeken bevinden zich krachtige LED-verlichtingselementen die het vuur effectief verlichten. Wanneer je de haard inschakelt, projecteren deze LED elementen het licht op de vlamdoeken, waardoor het lijkt alsof de vlammen zachtjes bewegen en dansen, net als bij een echte open haard. Het visuele effect wordt versterkt door het gebruik van meerdere lagen vlamdoeken met verschillende patronen en transparanties. Hierdoor ontstaat er diepte en textuur in de vlammen, wat bijdraagt aan de realistische uitstraling.

 

 

Welke soorten elektrische haarden met vlamdoeken zijn er?

Er zijn verschillende soorten elektrische haarden met vlamdoeken beschikbaar, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele populaire opties:

 

 • Vrijstaande elektrische haarden: Deze haarden zijn ideaal voor flexibiliteit, omdat je ze eenvoudig in elke kamer kunt plaatsen waar je wat extra warmte en sfeer wilt toevoegen. De Element 4 Club Ovation E is hier het perfecte voorbeeld van!

 

 • Inbouw elektrische haarden: Deze haarden zijn ontworpen om in een bestaande open haard of muuropening te worden ingebouwd. Ze bieden een naadloze integratie in je interieur en zorgen voor een strakke, op maat gemaakte uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten, zoals onder andere de Element 4 Club 100e.

 

 

Het installeren van een elektrische haard

Het installeren van een elektrische haard met vlamdoeken is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde constructie of rookafvoer. Deze haarden worden meestal geleverd met een duidelijke handleiding en kunnen in de meeste gevallen gewoon in een standaard stopcontact worden gestoken. Je hoeft geen rekening te houden met rookkanalen, gasaansluitingen of schoorstenen. Dit maakt de installatie snel en probleemloos. Kies je voor een elektrische inbouwhaard? Dan is het vaak nodig om een speciale ombouw of frame te creëren om de haard veilig in te bouwen. Hierbij komt vaak wat timmerwerk kijken, dus is het aan te raden om een professional in te schakelen voor de installatie.

 

 

Koop jouw elektrische haard bij Cozyance

Ben je nieuwsgierig geworden naar elektrische haarden met vlamdoeken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Rhenen, waar je onze haarden in het echt kunt zien en persoonlijk advies kunt krijgen van onze experts. Naast de haarden met vlamdoeken vind je er ook elektrische haarden met andere vlamtechnieken, zoals holografische haarden en waterdamp haarden.

 

Ontdek de ontelbare mogelijkheden en vind de perfecte elektrische haard voor jouw huis. Bekijk ons ruime aanbod online of in de showroom. Ben je er al uit? Bestel dan direct jouw favoriete haard!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies