Bezoek showroom

Winkelwagen
Cozyance

Cinewall Tali | 135 cm | Driezijdige elektrische waterdamphaard met TV

Cozyance

Cinewall Tali | 135 cm | Driezijdige elektrische waterdamphaard met TV

Keuze van de specialist

Cozyance

Cinewall Tali | 135 cm | Driezijdige elektrische waterdamphaard met TV

Cozyance Cinewall Tali | 135 cm | Driezijdige elektrische waterdamphaard met TV
Cozyance Cinewall Tali | 135 cm | Driezijdige elektrische waterdamphaard met TV

Altijd 2 jaar garantie op je openhaard

Eigen montage team

Al meer dan 80 jaar ervaring

100% kwaliteit tegen scherpe prijzen

Omschrijving

Cinewall met driezijdige opti-myst haard

De Cinewall Tali is uniek. De meeste cinewalls (waaronder de Fylo en Fana) hebben een haard die alleen aan de voorkant glas heeft. Maar de Tali heeft een driezijdige uitvoering. Hier kies je voor als je visueel gezien meer ruimte wil creëren. En het is net even dat beetje anders en daar houden we van! 

Haard

Dit meubel heeft een Dimplex Cassette 1000R. Standaard is deze uitgevoerd met een zwarte afgewerkte plaat. Deze plaat leg je op de Cassette en daarop kan je decoratie zoals witte kiezels. Als optie kan je ook een houtset kiezen met LED verlichting. Met name op de donkere winteravonden zie je de houtblokken gloeien. Net echt!

Je kiest voor witte kiezels, wanneer je gaat voor een moderne uitstraling. Je kiest voor houtblokken, wanneer je gaat voor meer sfeer en levendigheid.

Het is een waterdamphaard en dat betekend dat de koudwaternevel produceert (lees hier meer over). Een populaire vlamtechniek wat vaak als levendig en realistisch wordt getypeerd. Maar staar je hier niet op blind. Ervaar bij ons in de showroom hoe het brandt!

Deze haard heeft een waterreservoir die je kunt vullen. Dit doe je door de zwarte plaat of houtset op te tillen en dan kan je de reservoir eruit pakken en vullen met water. Op één tank kan de Cassette 1000R 8-10 uur branden. De zwarte plaat of houtset optillen vraagt wel wat kracht. Wil je meer gemak? Dan adviseren je de haard aan te sluiten op het waternet. Deze kan je als optie kiezen. Let op: als je eenmaal voor een waterreservoir hebt gekozen, kan je later het niet om laten zetten naar een waterleiding. 

Kleur en afwerking

Standaard wordt dit meubel opgeleverd in grondverf (=sausklaar). Dan kan je het meubel naar eigen wens verven of sausen. Je kunt ook als optie kiezen voor verschillende RAL kleuren voor de volgende onderdelen:

- De ombouw

- De TV nis

- De plint

- Gedeelte rondom de haard

Je kunt hierbij dan ook kiezen welke afwerking je wilt: zijdeglans of hoogglans. Meestal wordt gekozen voor zijdeglans. We laten mat bewust buitenwege, omdat de praktijk heeft geleerd dat het schadegevoelig is en snel vegen op te zien zijn. 

Beluchting

We adviseren beluchting aan te brengen. Dan kringelt de waterdamp mooi omhoog en hiermee voorkom dat je het niet op het toestel slaat, wat de levensduur van de haard aanzienlijk verminderd.

Hoogte van het meubel

Het meubel kan alleen geplaatst worden als het 200mm lager is dan het plafond. Dit meubel wordt in de werkplaats gebouwd en in zijn geheel geplaatst. Je kunt tijdens de montage nog aangeven op welke plint hoogte je het meubel wilt hebben, omdat we werken met een variabele plinthoogte van 50 t/m 200mm.

Montage

Dit meubel leveren we exclusief beugel en TV. Je kunt dus zelf een TV uitzoeken naar eigen wens. Bij de aanschaf van je tv meubel is het verstandig rekening te houden met een nisdiepte van 200mm. De haard wordt hangend gemonteerd, dat betekend dat er een stevige muur achter moet zitten.

Als je kiest voor een haard op waterleiding is een waterkraan binnen de ombouw een vereiste. We adviseren je deze aan de kant te plaatsen binnen het meubel waar de ventilatierooster zit. Dan kan je later er altijd nog bij als het nodig is. 

Andere wensen?

Er zijn veel mogelijkheden, heel veel mogelijkheden. Dit meubel heeft je misschien geïnspireerd. Ben jij benieuwt wat er nog meer mogelijk is in je woning? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Specificaties

Breedte135

Hoogtetussen 2050 t/m 2400 mm

Diepte430 mm

Garantie2 jaar

MateriaalWatervast MDF 18mm

Bezoek onze showroom in Rhenen (NL)

Persoonlijk advies van een expert

Inspirerende interieurmeubels met een haard

Uw huidige woonsituatie met nieuwe haard laten visualiseren in 3D

Overzicht van alle soorten vlambeelden die er zijn

Bezoek de showroom

Tevreden klanten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies