Bezoek showroom

Winkelwagen

Fair Fires

menu
 • Merken

 • Soort

 • door middel van een diaprojector worden vlammen rondom de blokken geprojecteerd.

 • er zit een stang met weerspiegelende elementen onder in de bodem en deze draait rond. in combinatie met verlichting worden de vlammen zichtbaar op de achterwand.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

10 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Pano 700

Showroom

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Solution 750

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Pano 1500

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Solution 1000

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Solution 1500

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Solution 1250

Showroom

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Pano 1250

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Pano 2000

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Solution 1750

Keuze van de specialist

Fair Fires Tru Vizion Solution 2000

Fair Fires is een merk dat hoogwaardige elektrische haarden produceert met een realistische uitstraling. Het doel van Fair Fires is om mensen te laten genieten van de sfeer en warmte van een open haard, zonder de nadelen van een traditionele haard, zoals rook en gevaarlijke uitstoot. Bij Cozyance zijn wij trots om dit geweldige merk aan te bieden aan onze klanten.

 

Hoge kwaliteit haarden van Fair fires

De haarden van Fair Fires zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook stijlvol en modern ontworpen. Het assortiment bestaat uit vier verschillende haarden, namelijk de Tru vizion 125cm, Tru vizion Pano 200cm, Tru vizion 150cm en Tru vizion 75cm. De Tru vizion haarden zijn voorzien van de nieuwste technologieën en bieden een realistische vuurbeleving. Het vuurzicht kan volledig worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur, waardoor je altijd de perfecte sfeer kunt creëren.

Een groot voordeel van een elektrische haard van Fair Fires is dat deze veilig en milieuvriendelijk is. Er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en er is geen risico op brand. Dit maakt de haarden uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en duurzame manier om hun huis te verwarmen en gezelligheid toe te voegen.

 

Haarden bestellen bij Cozyance

Bij Cozyance vinden wij het belangrijk om onze klanten alleen het beste van het beste aan te bieden. Daarom hebben wij gekozen voor het merk Fair Fires als onderdeel van ons assortiment. Wij bieden onze klanten niet alleen de hoogste kwaliteit haarden, maar ook uitstekende service en de laagste prijsgarantie. Onze klantenservice staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Daarnaast bieden wij veilige en gemakkelijke betaalmethoden, zodat je snel en eenvoudig jouw Fair Fires haard kunt bestellen.

Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige elektrische haard van een betrouwbaar merk, dan is Fair Fires de perfecte keuze. En als je op zoek bent naar de beste prijs en service, dan ben je bij Cozyance aan het juiste adres. Bestel vandaag nog jouw Fair Fires haard bij Cozyance en geniet binnenkort van een gezellige en warme sfeer in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies