Bezoek showroom

Winkelwagen

Elektrische sfeerhaard met meubel

Wij creëren bij jou genietmomenten met onze haarden en meubels

Je verlangt naar meer sfeer in jouw (toekomstige) woonruimte. Misschien heb je wel het beeld van een knapperend vuur in je achterhoofd of de warme ambiance van een gashaard die je ervoer in een hotel. Stel je voor: heerlijk ontspannen op de bank of in een relaxfauteuil, genietend van een sfeervol vlammenspel. Wij begrijpen je en kunnen dit voor jou realiseren. Wij denken met je mee en ontwerpen de haard met meubel waar jij van droomt. 

Hier een aantal voordelen:

✔️Sfeervol genieten zonder rookkanaal: wij transformeren jouw woonruimte in een oase van gezelligheid zonder dat je ook maar een rookkanaal hoeft aan te leggen.

✔️Wij gaan verder dan standaardoplossingen. Samen met jou creëren we een uniek ontwerp dat past bij jouw stijl en wensen.

✔️Een elektrische haard met meubel kan op elke plek in jouw woning.

✔️Bijverwarming inschakelen wanneer het nodig is.

✔️Geen gaskosten en onderhoud meer.

✔️Duurzame keuze

✔️Geen rookoverlast.

✔️Eenvoudig comfort: onze klanten gebruiken hun elektrische haard nu dubbel zo vaak, het hele jaar door met slechts één druk op de knop.

Maak een afspraak

Help

Onze haardspecialisten staan voor je klaar

Wij kiezen ervoor om op afspraak te werken, zodat we uitgebreid kunnen meedenken hoe we jouw bestaande haard om kunnen bouwen naar een elektrische inzethaard. Je kunt ons bereiken van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Onze werkwijze

Als je contact met ons opneemt, luisteren we allereerst naar jouw ideeën en wensen. Daarna maken we een afspraak in onze showroom. Hier laten we je kennismaken met verschillende vlamtechnieken en laten we je inspireren. Daarna komen we bij je thuis kijken. Met stalen en schetsen creëren we een eerste concept. We vertalen dit in een 3D tekening, zodat je een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. We maken een kostenoverzicht voor het realiseren van jouw droomhaard met meubel. 

Daarna gaan we met ons team aan de slag om het meubel te maken. We komen bij je inmeten en lopen daarna de technische tekening door om de laatste details door te nemen. Daarna komen we met ons montageteam langs om alles te realiseren. Ook na de montage staan we voor je klaar. Onze eigen servicemonteur komt langs als er na de installatie iets met de haard is.

We ontzorgen je van het begin tot het einde. Denk aan onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Meubel realiseren en monteren;
  • Waterleiding aanleggen;
  • Stroom/stopcontact/groepen aanleggen;
  • Schilderen en/of behangen
  • Stucen

Maak een afspraak

Faber elektrische haard met meubel

Wat vinden onze klanten

Kalfire E-one 130C met meubel

British Fires New Forest Square 650 met schouw

New Forest 1200 met tv meubel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies