Bezoek showroom

Winkelwagen

Faber E-Box

menu
 • Merken

 • Soort

 • door middel van een verdamper wordt water in koud water nevel omgezet.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en achterkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

2 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Faber E-Box 1000/450 ST Doorkijkhaard

Keuze van de specialist

Faber E-Box 1000/450 Front

Faber E-box

Ben je op zoek naar een mooie Faber E-box sfeerhaard? Koop deze dan bij Cozyance! Wij zijn dé kachelspecialist van Nederland en hebben een ruim aanbod aan elektrische sfeerhaarden van topmerken zoals Faber of Kalfire.

Een sfeerhaard is duurzamer, veiliger en schoner dan een traditionele houthaard en daardoor ook steeds populairder. Dankzij de nieuwste innovaties betekent dat echter niet dat je hoeft in te leveren op sfeer! Een goede sierhaard zoals de Faber E-box is nauwelijks van echt te onderscheiden en heeft vele functies die de haard nog mooier maken.

 

Faber E-box model

De Faber E-box haarden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben alle essentiele functies die een sfeerhaard moet hebben, maar zijn ook erg voordelig.

Dit model geeft een veilig, driedimensionaal vuurbeeld gemaakt van koudwaternevel. De haard heeft ook elektrische bijverwarming, waardoor deze ook een beetje warmte kan afgeven! Daarnaast is te haard te decoreren met hout, kiezels of splitsteen. De haard is verkrijgbaar in een frameloos, front- of doorzichtmodel.

 

Waarom een Faber haard?

Faber is één van de meest populaire merken op het gebied van sfeerhaarden. Dankzij de nieuwste technieken zijn de elektrische haarden van Faber niet van echt te onderscheiden. Ze kunnen het authentieke vuurbeeld perfect nabootsen en zijn dan ook echt de haarden van de toekomst. Faber heeft meer dan 175 jaar ervaring in het vakgebied en is dan ook een ware expert in haarden. Bij Cozyance bieden we verschillende modellen van het merk aan, zoals de Faber E-box haarden.

 

Online Faber E-box bestellen

Wil je meteen een Faber E-box bestellen, of liever eerst meer informatie ontvangen over dit model? Bij Cozyance helpen we je graag. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken, mocht je de haarden toch eerst even in het echt willen bekijken. Wat je ook kiest, bij Cozyance ben je verzekerd van een persoonlijke service en haarden van topkwaliteit!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies