Bezoek showroom

Winkelwagen

Bio-ethanol haarden

Product niet gevonden

Binnenkort hebben wij bio-ethanol haarden in ons assortiment! Nu al benieuwd? Neem contact op met ons en wij vertellen je graag meer!

 

   

Bio-ethanol haard kopen?

 

Bio-ethanol haarden: je ziet ze steeds vaker voorbij komen. En dat is niet voor niets! Een bio-ethanol haard is een eigentijdse verwarmingsoplossing die je huis vult met de betovering van dansende vlammen. Deze haarden werken op bio-ethanol, een plantaardige en hernieuwbare brandstof. Hierdoor zijn ze milieuvriendelijk en laten ze geen schadelijke uitstoot of rook achter. Ze bieden je de warmte en sfeer van een echt vuur, zonder de traditionele beperkingen.

 

Er zijn oplossingen voor ieder interieur en iedere ruimte. Zo zijn er hangende bio-ethanol haarden die een eigentijdse touch aan je ruimte geven. Of wat dacht je van een vrijstaande bio-ethanol haard die als een ware blikvanger fungeert en je interieur compleet maakt? Voor een naadloze integratie in je woning kun je gaan voor een inbouwmodel. Wat je voorkeur ook is, bij Cozyance vind je altijd de haard die perfect bij jou en je interieur past!

 

 

Voordelen van een bio-ethanol haard

Een bio-ethanol haard wordt steeds populairder en dat is om goede redenen:

 

  • Geen rookkanaal nodig: Bij een bio-ethanol haard hoef je jezelf geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties. Deze haarden hebben namelijk geen rookkanaal nodig. Zo kan je genieten van warmte en sfeer waar je maar wilt, zonder beperkingen!

                                                            

  • Onderhoudsvriendelijk: Roet en asresten zijn verleden tijd. Bio-ethanol haarden zijn schoon en vergen minimaal onderhoud. Geen gedoe met schoonmaken achteraf dus!

 

  • Flexibel in plaatsing: Wil je de haard verplaatsen? Dat kan zonder enige moeite. Veel van onze bio-ethanol haarden zijn draagbaar en passen zich aan jouw wisselende behoeften aan!

 

  • Sfeer: Met hun authentieke vurige gloed geven de haarden een gevoel van knusheid en comfort, waarbij je direct kunt genieten van de betoverende charme van echte vlammen.

 

 

Nadelen van een bio-ethanol haard

Naast deze voordelen zijn eer ook een aantal punten om rekening mee te houden:

 

  • Warmte-output: Hoewel ze voor een aangename temperatuur zorgen, kunnen bio-ethanol haarden niet dezelfde intense warmte bieden als traditionele houtkachels. Maar het is juist de knusheid en sfeer die ze zo bijzonder maken.

 

  • Aansteken en doven: Het vergt enige aandacht en zorg om een bio-ethanol haard aan te steken. Maar eenmaal ontstoken, word je beloond met een betoverend vlammenspel.

 

 

Hoe lang brandt een bio-ethanol haard?

Bio-ethanol haarden staan bekend om hun gemak en flexibiliteit, en hun brandtijd is daar geen uitzondering op. Hoe lang een bio-ethanol haard kan branden hangt af van de grootte van de bio-ethanol brander. De ene haard kan drie uur branden, de andere haard wel zes uur. Een brander met een capaciteit van 1,5 liter kan ongeveer drie uur branden. Dit betekent dat je gedurende een hele avond kunt genieten van de dansende vlammen en de aangename warmte die ze verspreiden.

 

Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat het bijvullen van een bio-ethanol haard met brandstof eenvoudig en handig is, waardoor je naadloos kunt blijven genieten van de warmte en sfeer.

 

 

Hoeveel warmte geeft een bio-ethanol haard?

Een bio-ethanol haard beschikt vaak over een compacte brander met een beperkte capaciteit, maar deze is in staat om een indrukwekkende hoeveelheid warmte te genereren. Neem bijvoorbeeld onze gemiddelde bio-ethanol sfeerhaard, die zo'n 2-3 kW aan warmte kan afgeven. Omdat een bio-ethanol haard echt vuur produceert, produceert het ook op een andere manier warmte. Gevoelsmatig is het dan ook warmer dan bij een alternatief zoals elektrische haarden.

 

Hoewel bio-ethanol haarden niet dezelfde intense warmte kunnen bieden als traditionele houtkachels, zorgen ze voor een aangename temperatuur in je ruimte. Ze zijn perfect voor het creëren van een aangename sfeer en het verwarmen van kleinere ruimtes, zoals je woonkamer of slaapkamer.

 

 

Is bio-ethanol gevaarlijk voor je gezondheid?

Veiligheid gaat boven alles. Bij correct gebruik van de juiste brandstof en het volgen van de instructies zijn onze bio-ethanol haarden veilig voor je gezondheid. Zo kun je met een gerust hart genieten van de warmte en gezelligheid die ze bieden.

 

 

Bezoek de Cozyance showroom in Rhenen

Heb je een bio-ethanol haard gespot in ons assortiment dat volledig aansluit bij wat je zoekt? En wil je graag zien hoe deze haard er in levenden lijve uitziet? Dan verwelkomen we je graag om een bezoek te brengen aan onze schitterende showroom in Rhenen. Hier krijg je direct een indruk van onze diverse modellen. Bovendien staan we klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen bij het maken van de perfecte keuze!

 

 

Bestel je elektrische haard online

Met welke elektrische haard wil jij gezelligheid en sfeer in huis brengen? Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies het model dat aansluit bij je wensen. Wij begrijpen dat het maken van een keuze niet altijd eenvoudig is, daarom kun je altijd bij ons aankloppen voor persoonlijk advies. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0317-745 444.

 

Bij Cozyance helpen we je graag bij het vinden van de perfecte haard die jouw huis tot leven brengt. Als je nog vragen hebt of persoonlijk advies nodig hebt, staan wij altijd voor je klaar. Samen creëren we een unieke sfeer die jouw huis compleet maakt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies