Bezoek showroom

Winkelwagen

Kalfire E One

menu
 • Merken

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

5 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Kalfire E-one 130S
6000,00

Keuze van de specialist

Kalfire E-one 100F FR
5695,00

Showroom

Keuze van de specialist

Kalfire E-one 100F
4815,00

Keuze van de specialist

Kalfire E-one 130F
5485,00

Showroom

Keuze van de specialist

Kalfire E-one 130C
5740,00

Kalfire E One

Voor de mooiste elektrische haarden, zoals de Kalfire E One, ga je natuurlijk naar Cozyance! Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring in de haarden- en kachelbranche en staan garant voor sfeer, warmte en gezelligheid. Wij zijn natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Daarom bieden we niet alleen traditionele kachels, maar ook een ruim assortiment aan haarden op elektriciteit aan.

Tegenwoordig zijn deze bijna niet meer van echt te onderscheiden, zeker wanneer je kiest voor A-merken als Kalfire of Dimplex. Op deze pagina vertellen we je meer over de Kalfire E One, een elektrische haard van topkwaliteit!

 

Voordelen Kalfire E One

De Kalfire E One geeft een nieuwe betekenis aan het begrip elektrische haard. De haard is namelijk niet alleen super duurzaam, maar geeft ook nog eens een prachtig vlammenbeeld dat niet van echt te onderscheiden is. De E One is high-tech, heeft geen rookkanaal nodig en kan daardoor op praktisch elke plek in huis geplaatst worden. Daarnaast is het vuurbeeld volledig aanpasbaar! Je kunt de lichtkleur, vlamhoogte, en zelfs het gloedbed en het vuurgeluid aanpassen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar allemaal even duurzaam.

 

Haard zonder brandgevaar

De unieke technieken waarmee de Kalfire E One tot stand is gekomen, zorgen ervoor dat de elektrische vlammen ultra-realistisch lijken. Daardoor is de sfeerbeleving van deze haard ongeëvenaard onder de elektrische haarden! Je hebt zelf de volledige controle over hoe de vlammen eruitzien, waardoor je deze te allen tijde kunt aanpassen naar jouw smaak en stemming. Genieten van een haardvuur was nog nooit zo persoonlijk! Bekijk ook ons complete aanbod met haarden van Kalfire.

 

Online elektrische haard kopen

Wil je meer weten over de Kalfire E One, of wil je advies over één van onze anderen haarden? Bij Cozyance staan we je graag te woord. Wij streven er namelijk naar om je te helpen om jouw droomhaard te vinden! Voor persoonlijk advies kun je daarom gemakkelijk contact met ons opnemen. Tot gauw bij Cozyance!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies