Bezoek showroom

Winkelwagen

Elektrische inbouwhaarden

menu
 • Merken

 • Soort

 • er zijn alumium doeken die in de achterkant van de haard zitten verwerkt. onder het vuurbed zitten ventilators die draaien en de aluminium doeken laten wapperen. in combinatie met het doek krijg je een vlammenspel.

 • door middel van een diaprojector worden vlammen rondom de blokken geprojecteerd.

 • door middel van een verdamper wordt water in koud water nevel omgezet.

 • er zit een stang met weerspiegelende elementen onder in de bodem en deze draait rond. in combinatie met verlichting worden de vlammen zichtbaar op de achterwand.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • oorkant en linker- en rechter zijkant. de zijkanten zijn langer dan de voorkant.

 • voorkant en achterkant.

 • alle kanten.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

91 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1250e Deep
2250,00

Keuze van de specialist

British Fires Holbury 1200
4950,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1500e Deep
2650,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick i-750e Deep
1995,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1500e Slim
2095,00

Keuze van de specialist

Dimplex Cassette 1500
3364,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1800e Deep
3025,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-1000e Deep
1995,00

Keuze van de specialist

Kalfire E-one 130S
6000,00

Showroom

Keuze van de specialist

British Fires New Forest 870
2850,00

Keuze van de specialist

Charlton & Jenrick I-2200e Deep
4950,00

Keuze van de specialist

British Fires Holbury 870
3935,00

Elektrische inbouwhaarden kopen bij Cozyance

Gezelligheid en sfeer creëren in je woning met een prachtige elektrische inbouwhaard? De inbouwhaard wordt ingebouwd in de wand, wat direct zorgt voor een prachtig geheel. Bij Cozyance vind je een ruim aanbod met verschillende modellen. Zo is er voor iedere wens en woning een passend model te vinden. Verder bieden wij verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zodat je de haard van jouw keuze helemaal kunt personaliseren. Benieuwd geworden naar de verschillende modellen die wij aanbieden? 

 

 

De voordelen van elektrische inbouwhaarden

Elektrische inbouwhaarden zijn steeds populairder aan het worden vanwege de vele voordelen die ze bieden. Een elektrische inbouwhaard biedt niet alleen sfeer en warmte, maar heeft ook een aantal praktische voordelen ten opzichte van traditionele haarden:

 

 • Eenvoudige installatie: geen gasleiding of rookkanaal nodig, plug&play-modellen beschikbaar
 • Geen rook- en geurontwikkeling: door ontbreken van echte vlammen
 • Duurzaam: schone verbranding, geen CO2- of andere schadelijke stoffen uitstoot
 • Veiligheid: geen brandgevaar door vonken, veilig voor kinderen en huisdieren
 • Design: keuze uit verschillende designs, klassiek of modern, passend bij jouw interieur
 • Eenvoudig in gebruik: te bedienen met afstandsbediening, vlammen en temperatuur in te stellen
 • Realistisch vlammenspel: door vlamtechnieken bijna niet van echt te onderscheiden, genieten van prachtig houtvuur.

 

 

Toepassingsmogelijkheden van een inbouwhaard

Wanneer je kiest voor een elektrische inbouwhaard, zijn er heel veel mogelijkheden om de haard in te bouwen. Ten eerste kun je op zoek gaan naar een geschikte plek in je woning voor de inbouwhaard. Omdat het gaat om een elektrisch model, is hij heel eenvoudig te installeren en heb je geen rookkanaal of gasaansluiting nodig.

 

Vervolgens kies je de gewenste uitvoering. Bij de meeste modellen kun je kiezen voor eenzijdig, tweezijdig of driezijdig. Maar ook een doorkijkmodel of roomdivider behoort tot de mogelijkheden. Heb je behoefte aan advies? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze experts.

 

 

Hier moet u op letten bij een elektrische inbouwhaard

Heb je jouw oog laten vallen op een prachtige elektrische inbouwhaard? Dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden bij het plaatsen van de haard. We zetten ze voor je op een rij:

 • Afmeting: Let er op dat de haard die jij kiest de juiste afmetingen heeft en qua verhouding mooi past in de wand.
 • Waterleiding: Kies je voor een elektrische haard met waterdamp, dan is het in sommige gevallen noodzakelijk dat er een waterleiding aanwezig is.
 • Stopcontact: Een elektrische haard kan uiteraard niet zonder stopcontact. Let er dus op dat er altijd een stopcontact aanwezig is.

 

 

Kies het gewenste model

Genieten van levensechte vlammen en een heerlijke warmte. Dat doe je met een van de prachtige elektrische inbouwhaarden van Cozyance. Omdat wij alleen voor de beste kwaliteit gaan, kun je bij ons terecht voor echte topmerken als Charlton & Jenrick, Dimplex, Kal-Fire, Faber en British Fires. Deze haarden zijn uitgevoerd met de nieuwste technologieën en hebben een vlambeeld dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast zorgt het ingebouwde verwarmingselement voor een aangename warmte in de ruimte.

 

 

Inbouwhaard vuurzichten

In het aanbod van Cozyance vind je verschillende type inbouwhaarden. Zo kan je onder andere kiezen uit de verschillende vuurzichten. Het vuurzicht houdt in, de verschillende kanten waarop je zicht hebt op het vuur. We laten je kennismaken met de verschillende soorten:

 

 • Eenzijdig vuurzicht: Een inbouwhaard die alleen van voren zichtbaar is, is een veelvoorkomend type elektrische inbouwhaard. Deze haarden zijn meestal geschikt voor verschillende doeleinden en kunnen worden gebruikt om een unieke sfeer in je woonkamer te creëren. De frontmodellen hebben een strak uiterlijk en worden vaak ingebouwd in een cinewall, zodat ze even breed zijn als de televisie.
 • Tweezijdig vuurzicht: Een 2-zijdige inbouwhaard, ook wel hoekhaard genoemd, is een elektrische inbouwhaard met glazen kanten aan beide zijden. Deze haarden worden vaak gebruikt om een bestaande situatie, zoals een oude schouw, te vervangen door een elektrische haard.
 • Driezijdig vuurzicht: Een 3-zijdige inbouwhaard is een elektrische haard met glazen wanden aan alle drie de zijden. Deze haarden worden vaak gebruikt in een schouw of muur en creëren een indrukwekkend vuurspel. Ze zijn het mooist op een centrale plek in je woning en kunnen ook worden gebruikt als ruimteverdeler. De 3-zijdige inbouwhaard is een opvallende optie die de aandacht trekt.
 • Roomdivider: Een roomdivider haard is een elektrische haard die wordt gebruikt om twee ruimtes van elkaar te scheiden, terwijl ze toch verbonden blijven. De haard kan hiervoor in een muur worden ingebouwd, zodat je door de haard heen kunt kijken van de ene ruimte naar de andere. Roomdivider haarden zijn een populaire optie voor mensen die willen profiteren van de voordelen van een haard, terwijl ze toch twee afzonderlijke ruimtes willen behouden.
 • Doorkijk: Een doorkijkhaard is een type elektrische inbouwhaard dat vaak wordt gebruikt als roomdivider. Deze haarden worden ingebouwd in een muur, zodat je door de haard heen kunt kijken van de ene ruimte naar de andere. Ze vallen technisch gezien onder de categorie 2-zijdige haarden, omdat ze aan beide zijden van de muur zichtbaar zijn.
 • Rondom: De haarden die onder de categorie rondom vallen zijn, zoals de naam al zegt, zichtbaar vanaf alle kanten. De Dimplex Cassette 1500R is hier een goed voorbeeld van. Dit type haard is toepasbaar in tafels, wanden en bestaande haarden.

 

 

Stel je eigen elektrische inbouwhaard samen

Wat zijn jouw wensen op het gebied van een elektrische inbouwhaard? Ieder huis en iedere wens is anders. Het is daarom mogelijk om je elektrische inbouwhaard zelf samen te stellen. Cozyance biedt verschillende variatie- en uitbreidingsmogelijkheden aan. Je kunt onder andere kiezen voor een design bodemplaat, Dual HD Flame Technology, Atmos heating system 2000W en een hotelschakelaar toevoegen. Bekijk de producten in onze webshop de verschillende variatiemogelijkheden te ontdekken.

 

Bekijk een greep uit ons aanbod:

 

 

Het installeren van een elektrische inbouwhaard

Het inbouwen of installeren van een elektrische openhaard is een gemakkelijk proces. Zoek een geschikte ruimte uit om de haard te plaatsen en zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is. Sommige elektrische inbouwhaarden, zoals die van het merk Faber, werken op basis van waterdamptechnologie en zijn daarom handig om aan het waternet te koppelen voor gemak. Elektrische inbouwhaarden zijn een populaire keuze voor mensen die geen gasaansluiting hebben of geen hout mogen stoken, zoals in appartementen. Als je van plan bent een elektrische inbouwhaard in te bouwen, is het belangrijk om na te gaan of de haard een decoratief frame heeft dat om de haard heen zit, zodat deze in een nis of insparing kan worden geplaatst. Sommige elektrische inbouwhaarden hebben geen frame en worden randloos ingebouwd. Heb je een vraag over onze elektrische (inbouw)haarden? Bekijk dan onze meest gestelde vragen pagina of neem contact met ons op!

 

 

Bezoek de Cozyance showroom in Rhenen

Wanneer je het gewenste model hebt gevonden, wil je uiteraard wel weten hoe deze in het echt eruit ziet. Breng daarom een bezoek aan de prachtige showroom van Cozyance in Rhenen. Je krijgt hier direct een impressie van de verschillende modellen. Daarnaast helpen we je graag met advies op maat bij het maken van een keuze.

 

 

Bestel je haard online

Welke elektrische haard sluit helemaal aan bij jouw wensen? Ontdek de verschillende mogelijkheden, kies jouw favoriet en bestel hem gemakkelijk en snel online. Heb je nog vragen over een model? Of heb je behoefte aan advies? Dan kun je altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 0317 745 444. Wij helpen je dan graag verder. Bekijk onze homepagina om ons complete aanbod te ontdekken en navigeer naar de gewenste haard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies