Bezoek showroom

Winkelwagen

Dimplex Vivente

menu
 • Merken

 • Soort

 • er zit een stang met weerspiegelende elementen onder in de bodem en deze draait rond. in combinatie met verlichting worden de vlammen zichtbaar op de achterwand.

 • Uitvoering

 • Vuurzicht

  per vuurzicht is het verschillend vanaf welke kant je zicht op het vuur kan hebben. hieronder een overzicht.

 • voorkant.

 • voorkant en linker- of rechter zijkant.

 • voorkant en linker- en rechter zijkant.

 • Verwarming

  de verwarming wordt bij een elektrische kachel uitgedrukt in het aantal kilowatt. het geeft weer wat de verwarmingsbereik is. een elektrische kachel kan met een vermogen van 2kw een grotere ruimte verwarmen dan een kachel van 1.5kw. wij adviseren de warmt

 • Inbouwbreedte

 • Inbouwhoogte

 • Wat is de prijs?

3 artikelen
Filter
Filter

Keuze van de specialist

Dimplex Vivente 150

Keuze van de specialist

Dimplex Vivente 100

Keuze van de specialist

Dimplex Vivente 75

Dimplex Vivente

Wil je ook zo’n mooie elektrische haard aanschaffen, bijvoorbeeld de Dimplex Vivente? Bij Cozyance hebben we deze haard en nog veel meer! Wij zijn dé online webshop voor elektrische haarden en hebben zelfs een eigen showroom op locatie. Dankzij onze jaren ervaring in de kachel- en haardenbranche zijn wij echte haardexperts, die jou kunnen helpen om de ideale haard te kiezen. Wij werken daarom ook alleen met topmerken, zoals bijvoorbeeld de haarden van Dimplex.

 

Voordelen van de Dimplex Vivente haard

Wanneer je op zoek bent naar een innovatieve elektrische haard, dan is de Dimplex Vivente een uitstekende keuze. De haard maakt gebruik van het gepatenteerde Revillusion vuureffect, dat zorgt voor de levendige en superrealistisch ogende vlammen. Deze stijgen op vanuit het midden van de haard en zijn, net als de verlichting, uitgebreid aan te passen!

Doordat de haard verkrijgbaar is in verschillende maten, kan deze ook goed in kleinere ruimtes worden ingebouwd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elektrische haard in je camper of op een boot?

Elektrische haard of traditionele haard?

Elektrische haarden zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook nog eens meer mogelijkheden dan een traditionele haard. Zo kun je kiezen uit verschillende kleurthema’s, verschillende inbouwopties en zelfs het volume van het knapperende haardvuur!

Zo is een haard niet alleen sfeervol en gezellig, maar ook nog eens hoogstpersoonlijk. Dimplex weet dit als geen ander, waardoor de Vivente dan ook komt met ontzettend veel opties. Je kunt deze haard zelfs bedienen met je smartphone! Bekijk ook onze andere modellen van Dimplex.

 

Online Dimplex Vivente kopen

 Wil je de Dimplex Vivente meteen bestellen, of bewonder je deze toch liever nog even in het echt? Bij Cozyance is alles mogelijk! Zo hebben wij een eigen showroom waar je onze haarden kunt uittesten, maar kunnen wij je ook telefonisch persoonlijk advies geven. Klanttevredenheid en een knusse sfeer voor iedereen zijn factoren waar wij voor staan. Neem daarom gauw contact met ons op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies